In memoriam: Henk Bollen

Henk Bollen is vele jaren lid geweest van C.V. Chalet. Hij was lang voorzitter en was één van onze Oud Prinsen. En niet te vergeten: hij was erelid. 

Op maandag 26 september jl. in de ochtend is Henk plotseling overleden. Alhoewel hij ziek was, kwam zijn overlijden volkomen onverwacht. De dag ervoor had hij nog zo intens genoten op de Treebeekse braderie. Onder het genot van een pilsje en het zonnetje had hij een geweldige middag. Dat heeft hij die dag ook een paar keer gezegd. Het was zijn laatste dag.

We verliezen in Henk een markante persoonlijkheid. Een van zijn bekende uitspraken was: “het is gewoon zo”. Henk, heel erg bedankt voor alles wat je voor C.V. Chalet gedaan en betekend hebt.

2 thoughts on “In memoriam: Henk Bollen

  1. Beste Henk, rust zacht, waar dat ook mogen zijn. Jij zal ons bijblijven als de man van een kort woord en een zelfverzekerde mening. Dat heeft CV Chalet en Treebeek veel gebracht. Dank hiervoor. Veel kracht gewenst aan Lenie en de families. Ed en Monika Maassen en kinderen.

  2. Gecondoleerd ook jullie als C.V. Chalet nog; ik had hem nog zien lopen op de Braderie samen met Leonie. Heel veel sterkte allemaal met dit verlies.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s