Sponsor van de maand: Sjurlie Fotografie

Sjurlie
Sjurlie Fotografie bestaat sinds oktober 2009. Ik verzorg hippe, frisse fotografie met een journalistieke stijl voor zowel particulier als bedrijf. Mijn foto’s zijn puur, met oog voor details en emotie. De meeste van mijn reportages maak in de natuur of in de stad, spontaan zonder dat je hoeft te poseren.

In het zomerseizoen verzorg ik met name journalistieke bruidsreportages, waarbij de focus ligt op mooie emotionele momenten zonder dat er ingegrepen of geposeerd wordt. Een bruidsreportage is natuurlijk niet af zonder een prachtig album. Bij iedere bruiloft zorg ik dat mijn klanten binnen 1-2 weken een concept album per mail ontvangen. Als bruidspaar ga je dus heerlijk op huwelijksreis zonder een selectie te moeten maken uit 500 foto’s. Dat doe ik voor jullie, jullie hoeven enkel eventuele wijzigingen aan mij door te geven. Ik werk heel snel en persoonlijk. Klanten ontvang ik aan huis, trouwalbums heb je binnen 3-4 weken in huis.

Na een huwelijk is een volgende logische stap vaak een baby en ook daarbij kan ik voor jullie mooie, blijvende herinneringen verzorgen. Ik maak deze new born reportages aan huis met natuurlijk licht. Ook voor babyreportages verzorg ik mooie albums als herinnering voor later.

Kijk eens op mijn website en word lid van mijn Facebookpagina voor alle nieuws.

Groetjes,
Shirley

PS. Word fan van mijn Facebook pagina en ontvang altijd 5% korting op je geboekte reportage (m.u.v. bruidsreportages).

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s