Kirkuuletreffe 2013

20120701_171144

Op zondag 7 juli a.s. organiseert Stichting Gemeenschapshuis Chalet in samenwerking met Carnavalsvereniging Chalet voor de eenentwintigste keer in successie het Kirkuuletreffe in de tuin van het Partycentrum.

Het Chalet, gelegen tussen de kerktorens van de Pelgrimskerk en de inmiddels gesloten Rozenkranskerk aan de Komeetstraat 25A in Treebeek/Brunssum, zal tussen 15.00 uur en 20.00 uur  het decor vormen voor een spetterend tuinfeest, met muziek uit de Alpenlanden en de rest van Europa, verzorgd door onze huis DJ Roger.

Waan u deze zondagmiddag in de Oostenrijkse Alpen of een ander zomers vakantieland. Roger maakt van dit 21ste Kirkuuletreffe een echt tuinfeest waar nog lang over gesproken zal worden. Er is volop gelegenheid om een dansje te maken.

Het spreekt vanzelf dat er ook gedacht is aan de inwendige mens. Aan een lekker pilsje,  andere drankjes en aan een smakelijk hapje van de barbeque zal het niet ontbreken. Kortom alle ingrediënten voor een feestelijke middag zijn volop aanwezig. Een voortreffelijk begin van de vakantiemaand, en de entree is uiteraard gratis. U bent er toch zeker ook bij?

Tot ziens op zondagmiddag 7 juli a.s. om 15.00 uur in de tuin van Partycentrum Chalet in Treebeek/Brunssum.

Advertentie

One thought on “Kirkuuletreffe 2013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s